Το service του αυτοκινήτου σας
Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας στα προβλεπόμενα διαστήματα, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του.

Ποιότητα και ασφάλεια
Για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας οι τεχνικοί της εταιρίας μας έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή.

Επαγγελματική φροντίδα με τεχνογνωσία
Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών γνωρίζει το αυτοκινήτο σας καλύτερα από οποιονδήποτε! Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του Κατασκευαστή.

Διαφάνεια και εξυπηρέτηση
 Η εταιρία μας ως επίσημος επισκευαστής είναι δίπλα σας, πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας σας:

  • Αναλυτική ενημέρωση για τις προτεινόμενες εργασίες και το κόστος αυτών
  • Δωρεάν ελέγχους ή εκτιμήσεις κατά περίπτωση
  • Προγράμματα προσφορών
  • Τις απαραίτητες συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας

Προσιτές τιμές
Η φροντίδα που αξίζει το αυτοκίνητο σας κοστίζει λιγότερο απ' ό,τι περιμένετε! Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία επιβεβαιώνουν ότι το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.