Η VIAGAS οδηγεί τις εξελίξεις, φέρνοντας στην Ελλάδα την υγραεριοκίνηση, την καλύτερη και πιο σίγουρη εναλλακτική στη βενζίνη, που εδώ και 50 χρόνια εμπιστεύονται εκατομμύρια οδηγοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Κινηθείτε με υγραέριο και μειώστε έως και 50% το κόστος στην κατανάλωση καυσίμου, έτσι απλά! Με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να αλλάζει τίποτα στις επιδόσεις του.
 
 
Σε αντίθεση με τα απλά συστήματα υγραεριοκίνησης, τα ειδικά εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης της VIAGAS είναι απόλυτα συμβατά ακόμη και με τους πιο σύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες άμεσου ψεκασμού (TSi & FSi) που χρησιμοποιούν η Skoda και οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου VW.
 
Ελάτε στη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Ελάτε σήμερα στην VIAGAS.
 
 
Μειώστε 50% το κόστος κατανάλωσης καυσίμου και επωφεληθείτε.
 

Τι είναι η υγραεριοκίνηση;

Το υγραέριο (LPG) είναι ένα καθαρό, εναλλακτικό της βενζίνης καύσιμο χαμηλού κόστους το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην αυτοκινητιστική τεχνολογία του σήμερα και του αύριο.
 Αποτελείται από μίγμα προπανίου και βουτανίου και παράγεται κατά την άντληση του φυσικού αερίου και τη διύλιση του πετρελαίου. Η υγραεριοκίνηση είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια αφού η οικονομία κατανάλωσης καυσίμου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή της πετρελαιοκίνησης.


Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε από την υγραεριοκίνηση είναι πολλαπλά:

  • Έως 50% μείωση στο κόστος κατανάλωσης καυσίμου.
  • Έως και 15% μείωση των εκπομπών CO2, και πλήρης εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.
  • 100% ασφάλεια, αφού ακόμη και σε σύγκριση με την βενζίνη τα συστήματα υγραερίου της Viagas έχουν ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.
  • Μακροζωία και καλύτερη λειτουργία του κινητήρα σας λόγω καλύτερης και χωρίς κατάλοιπα καύσης.
  • Διπλάσια αυτονομία καυσίμου. Κατόπιν της τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου, το αυτοκίνητό σας κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο. Στην περίπτωση που τελειώσει το υγραέριο το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα την παροχή καυσίμου σε βενζίνη χωρίς εσείς να χρειασθεί να κάνετε το οτιδήποτε και το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να κινείται για όσο διάστημα τα αποθέματα βενζίνης επαρκούν ή μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό σας με υγραέριο.
  •  Ίδιες ακριβώς επιδόσεις με αυτές του βενζινοκινητήρα, χωρίς καμία απολύτως διαφορά.
  • Ο χρόνος εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου δεν υπερβαίνει τη μία εργάσιμη ημέρα, ή αν θέλετε τις οχτώ ώρες.
Η εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει τις μετατροπές της Viagas, από τη στιγμή της τοποθέτησης του συστήματος, είναι 24 μήνες.