Η VIAGAS οδηγεί τις εξελίξεις, φέρνοντας στην Ελλάδα την υγραεριοκίνηση, την καλύτερη και πιο σίγουρη εναλλακτική στη βενζίνη, που εδώ και 50 χρόνια εμπιστεύονται εκατομμύρια οδηγοί σε ολόκληρο τον κόσμο. Κινηθείτε με υγραέριο και μειώστε έως και 50% το κόστος στην κατανάλωση καυσίμου, έτσι απλά! Με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να αλλάζει τίποτα στις επιδόσεις του.
 
 
Σε αντίθεση με τα απλά συστήματα υγραεριοκίνησης, τα ειδικά εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης της VIAGAS είναι απόλυτα συμβατά ακόμη και με τους πιο σύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες άμεσου ψεκασμού (TSi & FSi) που χρησιμοποιούν η Skoda και οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου VW.
 
Ελάτε στη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Ελάτε σήμερα στην VIAGAS.
 
 
Μειώστε 50% το κόστος κατανάλωσης καυσίμου και επωφεληθείτε.
 

Τι είναι η υγραεριοκίνηση;

Το υγραέριο (LPG) είναι ένα καθαρό, εναλλακτικό της βενζίνης καύσιμο χαμηλού κόστους το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην αυτοκινητιστική τεχνολογία του σήμερα και του αύριο.
 Αποτελείται από μίγμα προπανίου και βουτανίου και παράγεται κατά την άντληση του φυσικού αερίου και τη διύλιση του πετρελαίου. Η υγραεριοκίνηση είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ευρώπη για πάνω από 50 χρόνια αφού η οικονομία κατανάλωσης καυσίμου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμη και από αυτή της πετρελαιοκίνησης.


Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε από την υγραεριοκίνηση είναι πολλαπλά:

 • Έως 50% μείωση στο κόστος κατανάλωσης καυσίμου.
 • Έως και 15% μείωση των εκπομπών CO2, και πλήρης εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.
 • 100% ασφάλεια, αφού ακόμη και σε σύγκριση με την βενζίνη τα συστήματα υγραερίου της Viagas έχουν ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.
 • Μακροζωία και καλύτερη λειτουργία του κινητήρα σας λόγω καλύτερης και χωρίς κατάλοιπα καύσης.
 • Διπλάσια αυτονομία καυσίμου. Κατόπιν της τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου, το αυτοκίνητό σας κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο. Στην περίπτωση που τελειώσει το υγραέριο το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα την παροχή καυσίμου σε βενζίνη χωρίς εσείς να χρειασθεί να κάνετε το οτιδήποτε και το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να κινείται για όσο διάστημα τα αποθέματα βενζίνης επαρκούν ή μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό σας με υγραέριο.
 •  Ίδιες ακριβώς επιδόσεις με αυτές του βενζινοκινητήρα, χωρίς καμία απολύτως διαφορά.
 • Ο χρόνος εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου δεν υπερβαίνει τη μία εργάσιμη ημέρα, ή αν θέλετε τις οχτώ ώρες.
Η εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει τις μετατροπές της Viagas, από τη στιγμή της τοποθέτησης του συστήματος, είναι 24 μήνες.
 
 
 
 

Ασφάλειες

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας εκτός από οικονομική πρέπει να είναι και αξιόπιστη. Η συνεργασία μας με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς εγγυάται ευελιξία στην εύρεση αξιόπιστων λύσεων για την ασφάλιση αυτοκινήτων μοτοσικλετών και φορτηγών ιδιωτικής χρήσεως, καλύπτοντας με υπευθυνότητα κάθε
ασφαλιστική ανάγκη, πάντα με πρώτο και κύριο μέλημα το συμφέρον των πελατών μας.

Καθώς όλα γύρω μας δυσκολεύουν, στόχος μας στην ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α.Ε. είναι στην ασφάλεια αυτοκινήτου να σας δίνουμε την απάντηση που καθησυχάζει.

”Σας βρήκαμε πακέτα καλύψεων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει”.

Προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης αξιόπιστη ασφάλιση στις
χαμηλότερες τιμές και πάνω από όλα είμαστε στο πλευρό σας εφόσον χρειαστεί.

 

Φανοποιείο Βαφείο

Στο πρότυπο φανοποιείο – βαφείο μας που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, δίνουμε καινούργια ζωή στο αυτοκίνητό σας, χάρη στα σύγχρονα συστήματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις φάσεις εξυπηρέτησής σας. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα Φανοποιείου – Βαφείου, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καλύμπρας, σύγχρονους φούρνους βαφής, με άριστης ποιότητας υλικά.


Το προσωπικό που πλαισιώνει το τμήμα Φανοποιείο – Βαφείο αποτελείται από έμπειρα στελέχη με συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στο χώρο, έτοιμα να διορθώσουν είτε και να βελτιώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στην αισθητική του αυτοκινήτου σας.

Χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση

Εάν επιλέξετε ένα από τα αυτοκίνητα μας ΝΕΟ ή ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α.Ε. θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας τις λύσεις που προσφέρονται στους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Η εταιρική σειρά προϊόντων προσφέρει τόσο τη χρηματοδότηση αγοράς, όσο και τη μακροχρόνια μίσθωση. Μπορείτε να μάθετε για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων προσφορών που είναι περιορισμένες χρονικά, αλλά αποδίδουν ενδιαφέροντα οφέλη απλά με μια επίσκεψη στην εταιρία μας.

Service

Το service του αυτοκινήτου σας
Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας στα προβλεπόμενα διαστήματα, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του.

Ποιότητα και ασφάλεια
Για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας οι τεχνικοί της εταιρίας μας έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή.

Επαγγελματική φροντίδα με τεχνογνωσία
Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών γνωρίζει το αυτοκινήτο σας καλύτερα από οποιονδήποτε! Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του Κατασκευαστή.

Διαφάνεια και εξυπηρέτηση
 Η εταιρία μας ως επίσημος επισκευαστής είναι δίπλα σας, πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας σας:

 • Αναλυτική ενημέρωση για τις προτεινόμενες εργασίες και το κόστος αυτών
 • Δωρεάν ελέγχους ή εκτιμήσεις κατά περίπτωση
 • Προγράμματα προσφορών
 • Τις απαραίτητες συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας

Προσιτές τιμές
Η φροντίδα που αξίζει το αυτοκίνητο σας κοστίζει λιγότερο απ' ό,τι περιμένετε! Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία επιβεβαιώνουν ότι το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Ανταλλακτικά