H ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ E. Α.Ε. ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1984.

Την πρώτη 10ετία αντικείμενο της εταιρίας ήταν το γενικό εμπόριο και οι εισαγωγές καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η αγάπη για το αντικείμενο, το ήθος και ο δυναμισμός, φέρνουν στη εταιρεία το 1994 την πρώτη της συνεργασία, και γίνεται έτσι επίσημος έμπορος και επισκευαστής της PEUGEOT για το νομό Λάρισας.

Από την αρχή της συνεργασίας άρχισε να γίνεται αισθητή η δυναμική της εταιρείας, επιτυγχάνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα υψηλό αριθμό πωλήσεων στο νομό, τοποθετώντας την PEUGEOT στις πρώτες επιλογές των υποψηφίων αγοραστών. Λειτουργώντας με «πελατοκεντρική» αντίληψη και με γνώμονα την προσωπική και φιλική σχέση με τους πελάτες των αδελφών ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ αλλά και την ποιοτική και συνεχώς εξελισσόμενη παροχή υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες PEUGEOT, η εταιρία γράφει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της στο χώρο. Πορεία, την οποία ο εισαγωγέας LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχει επιβραβεύσει επανειλημμένως, ανακηρύσσοντας την ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ E. Α.Ε. ως τον καλύτερο επίσημο έμπορο της PEUGEOT.

Επόμενη συνεργασία για την εταιρεία το 2004, όπου στις αρχές του έτους και με την έλευση της ISUZU στην Ελλάδα, η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ E. Α.Ε. αναλαμβάνει επίσημα την αντιπροσώπευσή της, μπαίνοντας δυναμικά και στο χώρο των ελαφρών φορτηγών. Με μεθοδικότητα και επιμονή, σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο, με μια μάρκα καινούργια στην αγορά και σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, η εταιρεία επιτυγχάνει εξαιρετικά ποσοστά, καταλαμβάνοντας αρκετούς μήνες και την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις των PICKUP.

Σταθμός στην ιστορία της ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε. Α.Ε., το καλοκαίρι (Ιούλιος) του 2004 όπου η εταιρεία, από το 3ο χιλ. Ε.Ο. Λαρίσης Αθηνών, που στεγαζόταν από το 1994, μεταστεγάζεται στις πρότυπες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, που κατασκευάστηκαν με πολύ μεράκι στο 4ο χιλ. Ε.Ο. Λάρισας Θεσσαλονίκης.

Επόμενη συνεργασία της, προς τα τέλη του 2009, με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της SUBARU για τον νομό Λάρισας. Πρωτοποριακό και ιδιαίτερης φιλοσοφίας προϊόν, όπως και οι κάτοχοι και οι εν δυνάμει μελλοντικοί ιδιοκτήτες SUBARU. Στοίχημα για την ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε. Α.Ε. με τον εαυτό της, η απόλυτη ικανοποίηση, πριν και μετά την πώληση, του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της μάρκας.

Η επόμενη, κομβική συνεργασία για την ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε. Α.Ε. έρχεται προς τα τέλη του 2010 με την ανάληψη της αντιπροσωπίας της SKODA για το νομό Λάρισας. Η εταιρεία εγκαταστάσεις ανακαινίζει και επεκτείνει τις της για να φιλοξενήσει τα προϊόντα της μάρκας που τα τελευταία χρόνια... τάραξε τα νερά στην αγορά αυτοκινήτου, και επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις για το μέλλον στο χώρο της αυτοκίνησης.

Η εταιρεία στεγάζεται σε νέες, πρότυπες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ., που περιλαμβάνουν πέραν των χώρων εκθέσεων νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και των χώρων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, υπερσύγχρονο συνεργείο, ηλεκτρολογείο, service ελαστικών, φανοποιείο, βαφείο, πλυντήριο αυτοκινήτων και πρότυπο κέντρο υγραεριοκίνησης.

Το 2014 η Peugeot αντικαθιστά τον μέχρι τότε εισαγωγέα της στην Ελλάδα (Lion Ελλας ΑΕ) και αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο να τελειώσει και η δική μας επιτυχημένη συνεργασία μαζί της.

Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ε. Α.Ε., είναι από τις πιο δυναμικές εταιρείες του κλάδου της στην Κεντρική Ελλάδα, καθώς προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση των τύπων αυτοκινήτων που εμπορεύεται με αξιοπιστία και συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς να παρεκκλίνει ποτέ από την βασική της φιλοσοφία που είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Αυτό αποδεικνύεται και από την πιστοποίηση της εταιρίας με ISO 9001:2000 που αποτελεί την επισφράγιση των προσπαθειών της εταιρείας για συστηματική βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της και της ικανοποίησης των πελατών της.